maître de cérémonie (Ceremoniemeester)

In deze setting is de performance van J&R een combinatie van muziek, acteren en functionaliteit.

Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met een optreden van John & Rani weet dat het geen gewoon muzikaal duo is, ze brengen een interactief optreden met veel meer mogelijkheden dan enkel het maken van goede spontane livemuziek. Niet zelden worden ze gevraagd om ook als ceremoniemeester of presentator op te treden. En waarom ook niet? Het zou jammer zijn de jarenlange ervaring als spreekstalmeester bij dinershows en festiviteiten niet te gebruiken op het moment dat er behoefte aan is.

Eigenlijk is deze “act”niet meer dan datgene wat John & Rani normaal gesproken al brengen als U ze in huis haalt, namelijk een compleet pakket van goede herkenbare muziek, humor, stijl en functionele back-up. Maar om het visueel aantrekkelijk te maken bij de Chiquere locaties, verwelkomen ze uw gasten in stijl met muziek in een bijzondere outfit. Maar wees gerust, ze zijn er niet minder John & Rani door.

Kenmerken van deze act zijn:
Livemuziek, presentatie, Ceremoniële taken, gastenontvangst, Ad-Hoc organisatie.

Speels maar met passend respect voor de gasten, altijd strevend naar de ultieme balans.
Uiteraard door de opdrachtgever bepaald.

Wist U overigens al dat John een professioneel acteur is met een echte Acteeropleiding?

Laat Uw gasten genieten van mooie bekende songs. Voor U Gebracht in een voor elke situatie aangepaste geluidssterkte en uitvoering. De geluidsinstallatie staat ter uwer beschikking voor spontane of geplande toespraken. Na overleg is het mogelijk bepaalde muziek ten gehore te brengen, hetzij live gespeeld hetzij via USB stick of Bluetooth. Een draagbare geluidsinstallatie staat ook ter uwer beschikking voor het geval U op alternatieve locaties behoefte heeft aan een muziekje of een microfoon.

Tot Uw dienst…