Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van Entertainmentshows te combineren met hoogstaande livemuziek hebben wij een leuk betaalbaar en spontaan produkt ontwikkeld wat een gegarandeerd positief resultaat opleverd. Wij brengen een bijzonder geanimeerd muzikaal pallet van overwegend jaren 80 songs met Gitaar, zang en mondharmonica.

Met name het gedeelte dat wij “De muzikale verjaardagskaart” noemen is een bijzonder leuke en prijsgunstige afwisseling en inpasbaar in elk reeds bestaand programma. Hierbij komen wij al spelend binnen op locatie waarbij het verasssingselement een zeer grote rol speelt. Niet voor niets houden wij voor dit projekt altijd de optie voor een last-moment boeking open.

Voorbereidingen voor dit project zijn niet nodig en alle locaties en gelegenheden zijn door ons te bespelen, zowel binnen als buiten. Wij gebruiken voor deze act een kleine versterking die we met ons meedragen en geschikt is voor plm. 200 personen. Bovendien nemen wij ook zonder probleem een stuk presentatie over waar dat gewenst is.

Bijzonder geschikt is dit programma voor besloten evenementen, recepties en als muzikale omlijsting voor alle soorten gelegenheden. Voor de wat uitgebreidere optredens hebben wij een vaste geluids-installatie.